Local

Sute de bijuterii de argint confiscate la Vama Sculeni

Publicat: 21 oct. 2016
Politisti de frontiera din cadrul PTF Sculeni impreuna cu inspectorii vamali au descoperit 0,610 kg de bijuterii, pentru care o femeie din Republica Moldova nu a putut prezenta documentele legale. 
In data de 21 octombrie 2016, in jurul orei 3.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Galina A., in varsta de 47 de ani, din Republica Moldova, pasagera intr-un microbuz marca Volkswagen. In baza analizei de risc si a informatiilor detinute de politistii de frontiera s-a solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra persoanelor si bagajelor aflate in microbuz. Cu ocazia controlului specific, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, in buzunarele hainei Galinei A., 155 bijuterii din metal alb (presupus a fi argint),  in greutate totala de 0,610 kg pentru care femeia nu a putut prezenta documente legale. 

Citeste si: A dat cea mai mare spargere din viata lui! Hotul a crezut ca va scapa de oamenii legii

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii bijuteriilor in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a persoanei in cauza, pentru nedeclararea bunurilor, cu amenda in valoare de 8.000 de lei. 
Adauga un comentariu