Local

Sute de kilograme de fructe si legume, confiscate din Piata CUG. Vanzatorii furau la cantar

Publicat: 06 mart. 2014
1

Razie de amploare in piata din CUG. Politistii au aflat ca 11 vanzatori furau la cantar si le-au confiscat aparatele, mai ales ca nu aveau nici macar omologarea metrologica. Mai mult, oamenii legii au confiscat 589 de kilograme de fructe si legume, deoarece comerciantii fie nu aveau documente de provenienta, fie nu aveau preturile afisate.

Citeste si: Razie de amploare in Piata CUG. Amenda fabuloasa si zeci de kilograme de fructe confiscate – FOTO

„Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, al Politiei Municipiului Iasi, au actionat în sistem integrat, în colaborare cu Politia Locala Iasi, Inspectoratul Teritorial de Munca Iasi, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Iasi, Serviciul de Metrologie Legala Iasi si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Iasi, pe linia prevenirii si combaterii evaziunii fiscale din domeniul comercializarii legumelor si fructelor din Piata agroalimentara din CUG. Au fost aplicate 28 de sanctiuni si confiscate bunuri in valoare de 93.400 de lei”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Citeste si: Verificarea cantarelor din pietele iesene continua

Comentarii
  • Macar o data pe saptamana asa controale, si nu doar la CUG, in toate pietele din Iasi.
    Poate se mai spala de ciori.

  • De acum mai auzim la anu de controale in piete! S-ar parea ca sunt anuale si sunt ptr plevusca nu ptr cei mari.”Se rad” tiganii de militenii care vin! Cica au confiscat cantare si ceva marfa dar nu vezi in continuare un bon fiscal de la nici o societate din piata 1Te mai si spurca daca ceri ! Atat timp cat societatile nu dau bon fiscal in CUG nu mai spuneti ca faceti controale!Mai deranjati si birourile militenilor degeaba!

    • nu te fura nimeni la cantar, iti da si bon fiscal, sunt preturile mai mici, nu ai de-a face cu toti nespalatii care iti aleg ei marfa, preturile sunt mai mici

  • REZOLVAREA CONSTA IN RECLAMAREA DUMNEAVOASTRA A COMERCIANTILOR LA DIRECTIA REGIONALA ANTIFRAUDA FISCALA ..TREBUIE SPECIFICAT SI NUMELE AGENTULUI ECONOMIC

Adauga un comentariu