Magazin

Sute de oameni s-au ales cu iritatii grave dupa ce au folosit un cunoscut deodorant. Produsul se vinde si in Romania

Publicat: 09 apr. 2016
Class Action Lawsuit Filed Against Old Spice Deodorant From Cu...

People are suing Old Spice because it's allegedly giving them severe rashes

Posted by NowThis on Friday, March 25, 2016
1
Un deodorant al companiei Procter & Gamble i-a determinat pe mai multi americani sa ceara in instanta despagubiri de peste 5 milioane de dolari, dupa ce ar fi suferit diferite rani din cauza produselor respective.
Conform USA Today, este vorba despre 13 produse ale deodorantului Old Spice – printre acestea aflandu-se Old Spice Lionpride si Arctic Force High Endurance, despre care se afirma ca ar fi afectat „sute, daca nu mii de consumatori”. Potrivit plangerii care a fost formulate la U.S. District Court in Columbus, pe internet exista sute de plangeri in legatura cu aceste produse.

Vezi si Deodorantul care i-a adus moartea 

Cu toate acestea, Damon Jones, un purtator de cuvant al companiei Procter & Gamble, afirma ca produsele sunt sigure de folosit, din punctul de vedere al consumatorilor, si ca problemele pe care le-au intampinat unele persoane nu sunt arsuri chimice, ci reactii ale pielii, cauzate de ingrediente precum alcoolul sau aromele utilizate.
„Am tras din greu ca sa ne asiguram ca produsele noastre sunt sigure si ca zeci de milioane de barbati le pot folosi cu incredere si fara incidente in fiecare an. Un numar mic de barbati s-ar putea confrunta cu iritatii din cauza sensibilitatii la alcool, care este un ingredient comun folosit in aproape toate deodorantele. Iar cei care au suferit astfel de iritatii, un antiperspirant poate ca ar fi o optiune mai buna, deoarece are o formula diferita”. – spune Jones.
In plangerea penala se arata ca produsele Old Spice au defecte si ca persoanele afectate de aceasta marca au folosit si alte deodorante si nu au patit nimic.Adauga un comentariu