Local

Sute de sanctiuni au fost aplicate de politistii ieseni in urma unor controale

Publicat: 16 apr. 2019
1

Politistii ieseni au intervenit la peste 110 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 300 de sanctiuni contraventionale, iar în urma actiunilor si interventiilor efectuate au fost sesizate peste 30 de infractiuni.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Politistii au actionat, la nivelul judetului Iasi, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Au fost organizate 4 actiuni si s-a intervenit la 116 evenimente, dintre care 101 au fost sesizate prin 112. În urma activitatilor, au fost sesizate 31 de infractiuni.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 310 sanctiuni contraventionale. Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei iesene. Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie. Au fost retinute în vederea suspendarii 16 permise de conducere si au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi
Adauga un comentariu