Local

Sute de sanctiuni au fost aplicate de politistii ieseni, intr-o singura zi

Publicat: 10 mai 2019
1

Politistii ieseni au intervenit la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 200 de sanctiuni contraventionale, iar în urma actiunilor si interventiilor efectuate au fost sesizate peste 20 de infractiuni. Politistii au actionat, la nivelul judetului Iasi, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice.

Vezi si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

A fost organizata o actiune si s-a intervenit la 106 evenimente, dintre care 91 au fost sesizate prin 112. În urma activitatilor, au fost sesizate 25 de infractiuni.

Vezi si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 240 de sanctiuni contraventionale, în cuantum de 130.420 lei. Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei iesene.

Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie. Au fost retinute în vederea suspendarii 21 de permise de conducere si au fost retrase doua certificate de înmatriculare.

 

 

 

Adauga un comentariu