Local

Sute de soferi din Iasi patesc asta lunar pentru nesimtirea in trafic

Publicat: 06 iun. 2014
1
In medie, 500 de soferi pe luna se trezesc cu rotile blocate sau cu masinile ridicate, multi dintre acestia fiind in cunostinta de cauza atunci cand parcheaza in locurile nepermise. In decursul anului trecut, peste 5.000 de ieseni au cazut victime ale „vanatorilor” de masini din Iasi, incasarile realizate din aceasta activitate fiind de circa 2.2 milioane de lei.
„Un barbat domiciliat in municipiul Iasi a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 170 de lei, deoarece a patruns si stationat voluntar cu autoturismul marca Opel, pe trotuarul aferent strazii Gavril Muzicescu, pe loc nepermis, nesemnalizat cu indicator cu marcaj in acest scop, fapt ce a detrerminat ingreunarea traficului pietonal”, a declarat Daniel ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Citeste si ATENTIE la «bizoni» in trafic: Biciclist sicanat de un sofer in zona Canta din Iasi – VIDEO 

Comentarii
  • ei, ce sa spun! a parcat pe trotuar. in iasi exista un singur trotuar! ce te faci cu oligofrenii la volan care circula cu masina pe trotuar? peste, printre pietoni! presupun ca le e frica sa mearga pe strada, e prea aglomerat?! hai sa fim seriosi, s-ar face bani buni din amenzile pt parcari pe trotuar, in locuri nesemnalizate special! dar pentru asta trebuie politie de teren! ca-n birouri aproape nu mai au loc.
    dar cu crasmele si spalatoriile care si-au facut parcarea/locul de desfasurare a activitatii chiar pe trotuar, motiv pentru care pietonul trebuie sa circule pe strada, printre masini? cine le-a dat aprobarea din birou, probabil ca nu a mers niciodata in teren, sa vada situatia reala. pacat, am avut un oras frumos! acum il avem pe nichita…

  • Banii care ii iau hotii astia sa ii puna pe piept la copii lor si la parintii lor sa le ea coroane ca prea jegosi sant si tot Iasul asta e un iad numai praf santiere si gunoaie numai zic de lo***i de parcare inebunesti sa gasesti un loc de parcare,strazile sant jalnice numai gropi si masinile toate ti le strici macar daca ar face hotii astia ceva cu banii luati din ridicatul masinilor dar sii baga jegosii in buzunare… Coroane la copii lor sa-si ea cu banii care ea luat de la oameni si la parintii lor cavouri sa le faca …., DOAAAAMNE AJUUUUUTAAAA

Adauga un comentariu