Eveniment-Social

Sute de soferi s-au trezit cu masinile ridicate pentru ca au parcat neregulamentar

Publicat: 30 nov. 2014
1

Lipsa locurilor de parcare pe raza municipiului Iasi continua sa aduca amenzi cu carul pentru soferi. Aceasta este cea mai mare problema cu care se confrunta soferii, mai ales atunci cand circula pe strazile centrale ale orasului, motiv pentru care multi conducatori auto ajung sa isi parcheze masinile in locurile unde acest lucru este interzis. Asa se ajunge usor la amenzi pentru nerespectarea indicatoarelor rutiere, mai ales ca „vanatorii de masini” stau la panda pe strazile inguste din centrul orasului.

Practic, intr-o perioada relativ scurta de timp, intre 19 si 27 noiembrie, peste 230 de soferi au fost amendati pentru ca au parcat neregulamentar sau au intrat pe strazile cu accesul interzis. Pentru recuperarea unei masini ridicate este nevoie de circa 100 de euro. „S-a actionat pentru fluidizarea traficului rutier, ocazie cu care 237 de coducatori auto care nu au respectat semnificatia indicatoarelor si marcajelor rutiere, fapt ce a determinat îngreunarea traficului rutier si pietonal, au fost sanctionati contraventional conform OUG numarul 195 din 2002, privind circulatia pe drumurile publice”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Citeste si: O asemenea teapa nu s-a mai vazut in Iasi! Mii de soferi, pacaliti de Petrom – FOTO, VIDEO

Comentarii
  • mai dute dracului cu fluidizarea ta.decat sa va dea bani pentru asazisa norma de hrana la politia locala,mai bine s-ar face niste locuri de parcare,idi.otilor!

Adauga un comentariu