Local

Sute de vârstnici din Iași au petrecut la Complexul Hotelier Ciric. PSD Iași a organizat Revelionul pensionarilor – FOTO

Publicat: 18 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În această seară, la Complexul Hotelier Ciric, are loc Revelionul seniorilor, organizat de filiala PSD Iași. Sute de persoane de vârsta a treia participată la acest eveniment.

„Am fost alături astăzi de varsticii din Iași, de părinții noștri la petrecerea organizată de PSD pentru seniorii din municipiu. Este un eveniment care a devenit tradiție pentru noi, un eveniment prin care dorim să ne arătăm aprecierile pentru dragii noștri părinți, pentru cei care ne-au crescut o viață , de cei care ne-au îndrumat pașii și care au fost alături de noi în cele mai importante momente ale nostre.

Ei sunt cei care au muncit o viață întreagă pentru a avea un trai decent la pensie și care acum nu vor decât să se bucure de ceea ce le oferă viața. No suntem alături de ei, pentru că nouă ne pasă. PSD a sprijinit de fiecare dată această categorie socială, indiferent că a fost la guvernare sau nu. Nu trebuie să ne batem joc de vârstnici, ci dimpotrivă. Nu putem crește din senin vârsta de pensionare doar pentru că așa vrea actualul guvern, din moment ce ne confruntăm cu o medie de vârstă mai mică față de alte state europene. Nu vrem că respectul față de cei de vârsta a treia să dispară, ci ne dorim să îi sprijinim, să le arătăm că sunt oameni care contează.

Este important să ținem cont de faptul că PSD a majorat punctul de pensie, a dezvoltat serviciile socio- medicale și a înțeles că acești oameni, părinții noștri, nu trebui uitați. De aceea țin să le mulțumesc și să îi asigur de sprijinul nostru în continuare indiferent de ceea ce se va întâmpla. Asigurarea respectului cuvenit pentru oamenii care au muncit o viață trebuie să se numere printre prioritățile oricui, iar PSD s-a ținut de cuvânt.”, a declarat Marius Ostaficiuc, lider PSD Iași.

Sunt prezenți și liderii ai structurii PSD Iași, în frunte cu Marius Ostaficiuc, liderul organizației municipale PSD Iași, Maricel Popa, președintele organizației județene, europarlamentarul Tudor Ciuhodaru, deputatul Camelia Gavrilă, precum și alți deputați, senatori, consilieri locali și județeni social-democrați.

Adauga un comentariu