Stiri si curiozitati

Șuvițe arămii pe păr șaten: Cum să faci o schimbare de look fără să-ți deteriorezi părul

Publicat: 17 feb. 2022
Șuvițe arămii pe păr șaten Cum să faci o schimbare de look fără să-ți deteriorezi părul
De asemenea, pielea cremoasă, pistruii și ochii verzi sunt perfecți pentru tonurile roșiatice de cupru

Șuvițele arămii pe păr șaten devin o alternativă extrem de actuală pentru vopsire. Hair-styli-știi asociază această culoare cu elementul cupru. Noul trend este potrivit pentru look-uri îndrăznețe și pentru femeile care visează să se vopsească în roșcat însă caută o alternativă mai potolită.

Cu siguranță, șuvițele arămii nu sunt potrivite pentru pielea problematică. Această nuanță a părului nu va face altceva decât să-ți accentueze inflamația, pigmentarea și petele de pe față. În ceea ce privește echilibrul de culori, stiliștii nu recomandă să asortezi șuvițele cu părul brunet. Această nuanță este potrivită mai mult pentru părul șaten, și în foarte puține cazuri cu părul blond.

parul vospit a unei femei in suvite aramii
Există mai multe moduri pentru a obține culoarea părului arămiu acasă sau în salon

Șuvițe arămii pe păr șaten: Cui i se potrivește o astfel de nuanță

Arămiul de pe păr este o nuanță caldă. Astfel, este foarte potrivit pentru o față cu un subton galben sau roz-gălbui. Șuvițele arată foarte armonios în cadrul unei forme a feței ovală. Mai mult de atât, cu cât nuanța pielii este mai strălucitoare și mai pronunțată, cu atât ai nevoie de o nuanță la păr mai închisă.

Specialiștii spun că o combinație dintre o piele „rece” de porțelan cu un subton roz sau albăstrui și nuanțe bogate de arămiu pe păr este extrem de uluitoare. Doar cu condiția că tonul feței să fie uniform, iar ochii să fie strălucitori. Acest tip de look este potrivit pentru culorile de ochi căprui și gri. De asemenea, foarte indicată este pentru posesoarele ochilor migdalați.

De asemenea, pielea cremoasă, pistruii și ochii verzi sunt perfecți pentru tonurile roșiatice de cupru. Un exemplu în acest sens este superba Jessica Chastain. Cele mai bune imagini ale ei sunt asociate cu o cascadă de păr în tonurile miere de albini. Cu siguranță dacă vei încerca o culoare de păr în nuanțe de cupru, nu vei regreta.

parul vospit a unei femei in suvite aramii
Specialiștii spun că o nuanță de șaten arămiu este un look extrem de versatil

Specialiștii spun că o nuanță de șaten arămiu este un look extrem de versatil. Acesta se potrivește cu aproape orice coafură, fiind asociată în mod plăcut chiar cu un desert de weekend. Cu siguranță, această culoare a părului te teleportează în timp, oferindu-ți o doză de mister și finețe.

Cum să obții o culoare de cupru perfectă: Secretele hair-styli-știlor

Există mai multe moduri pentru a obține culoarea părului arămiu acasă sau în salon. Cea mai bună opțiune, în plus care este și 100% eco, este cu ajutorului pulberii de henna. Vopseaua naturală îngroașă părul și îi conferă nuanțe naturale roșiatice-cupru sau maro-cupru. Este important ca din moment ce părul a fost vopsit cu henna nu trebuie să aplici ulterior fie vopsit cu vopsele sintetice până când henna se desprinde.

parul vospit a unei femei in suvite aramii
Specialiștii spun că o combinație dintre o piele „rece” de porțelan cu un subton roz sau albăstrui și nuanțe bogate de arămiu pe păr este extrem de uluitoare

Șampoanele colorante sunt o bună opțiune pentru femeile cu părul ciocolatiu natural. Acest șampon reușește să reîmprospătează culoarea și o aduce cu câteva tonuri mai aproape de cuprul mai închis. Produsul este potrivit și pentru blondele de o nuanță mai caldă. Însă, trebuie să ai grijă atunci când cauți produsul perfect. Acesta trebuie să conțină suficient pigment roșu pentru a obține nuanța dorită.

Cu ajutorul unei vopsele profesionale vei putea obține rapid șuvițe arămii pe păr șaten. Însă, pentru a folosi aceste produse este indicat să apelezi la un colorist profesionist. El știe exact în ce proporții să amestece coloranții și îți va recomanda un ton potrivit.

parul vospit a unei femei in suvite aramii
Arămiul de pe păr este o nuanță caldăAdauga un comentariu