Sport

Sydney 2016. S-a stabilit ora meciului Simona Halep vs Caroline Garcia

Publicat: 11 ian. 2016
1

Jucatoarea de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) va debuta in acest sezon, marti, intr-un meci cu sportiva franceza Caroline Garcia (locul 34 WTA), in turul al doilea al turneului de la Sydney.

Constanteanca ar fi trebuit sa participe la primul ei turneu din acest an, saptamana trecuta, la Brisbane, dar s-a accidentat.

„Ma simt mult mai bine decat eram la Brisbane. O problema la tendonul lui Ahile este dificil de tratat, dar ma antrenez de cateva zile, am facut aproape antrenamente complete si ma simt pregatita. Nu mai am dureri, dar vreau sa vad cum va fi la un meci oficial. Nu s-a pus problema unei operatii, este doar o inflamatie. Stiu ca meciul cu Garcia va fi dificil, dar vreau foarte mult sa am cateva meciuri jucate inainte de Melbourne. Pentru mine fiecare turneu este important. Voi face tot ce voi putea la acest turneu, iar apoi ma voi gandi la Melbourne”, a spus Halep, pentru wtatennis.com.

La Sydney, Halep este principala favorita a competitiei. Adversara ei, Garcia, s-a calificat in turul al doilea dupa ce s-a impus, dumninica, in fata compatrioatei ei Kristina Mladenovic (locul 30 WTA), cu scorul de 7-6 (4), 6-4, dupa o ora si 36 de minute.

Halep si Garcia se vor intalni in premiera. Meciul va avea loc marti, nu inainte de ora 09:00.

Comentarii
  • Poate se accidenteaza si azi si incheie apoteotic turneul din AUSTRALIA, dupa ce si-a aratat sandalele la Opera, chiloteii pe plaja, si colantii la turnul Londrei, pentru ca un meci prestatde Simona nu vom avea ocazia sa vedem la asa un turneu ~greu~pentru ea si ifosele ei. Ea face doar jocuri de presa

Adauga un comentariu