Magazin

„Sylvester Stallone a murit!”. Adevarul despre stirea care a zguduit lumea sambata dimineata

Publicat: 04 sept. 2016
1

Sylvester Stallone a fost gasit mort in locuinta sa din Los Angeles!”. A fost stirea care a zguduit intreaga lume sambata dimineata, dar care s-a dovedit a fi doar o farsa macabra.

Stirea ca Sylvester Stallone ar fi fost gasit mort in locuinta sa din Los Angeles a facut rapid inconjurul lumii sambata dimineata. Primele informatii indicau o posibila supradoza de medicamente. Marcata de posibila disparitie a unuia dintre cei mai prolifici actori din ultimele decenii, lumea a share-uit informatia pe retelele de socializare si mesajele de condoleante au curs cu miile, insa in cele din urma s-a dovedit ca totul a fost o farsa sinistra.

Sylvester Stallone nu a patit nimic in afara de faptul ca a fost victima unui „hoax”, la fel ca miile de utilizatori de internet care au luat-o de buna!

E drept, ca farsorii au facut-o si cu cap, facand ca totul sa para un breaking news la CNN. In realitate, odata ce internautii dadeau click pe linkul respectiv, ajungeau pe o pagina care contine mai multe astfel de stiri false si care vorbea de fapt despre moartea fiului lui Stallone, Sage.

De altfel, nu este pentru prima oara cand moartea lui Sylvester Stallone ar fi murit. S-a mai intamplat si in 2013, cand se anunta ca a avut un accident cu snowboardul, si in 2015, cand s-a spus ca ar fi decedat intr-un accident rutier. Aceasta din urma a fost de faat mai mult decat o farsa, pentru ca utilzatorilor care au dat click pe „stirea” respectiva hackerii le-au furat datele personale. 

Comentarii
Adauga un comentariu