Magazin

Sylvester Stallone, in doliu

Publicat: 27 apr. 2013
1

Dupa ce anul trecut si-a pierdut fiul, Sage, in varsta de 36 ani, actorul Sylvester Stallone trece din nou prin momente dificile. Familia actorului plange, dupa ce a pierdut unul dintre cei mai dragi membri ai familiei, catelusul Phoebe.

Evident, nu poate exista termen de comparatie intre cele doua evenimente, dar, din spusele apropiatilor familiei, catelul era mai mult decat un animal de companie. Iubitul lor Phoebe, catelul atat de drag familiei, a fost gasit mort, dupa ce fusese sfasiat de un coiot, anunta US Magazine.

Phoebe a disparut in urma cu cateva saptamani, iar familia actorului a dat sfoara-n toata zona Bel Air, oferind si o recompensa generoasa celui care va oferi informatii care sa conduca la gasirea animalului. Din pacate pentru familia Stallone, toate eforturile au fost in zadar. Nu au fost de mare ajutor nici pancartele pe care scria ca familia va oferi 10.000 de euro celui care il va duce pe Phoebe inapoi.

Povestea a devenit si mai tragica, atunci cand cineva a gasit resturile cainelui pe domeniul rezidential al familiei Stallone. Catelul fusese sfasiat de un coiot. Un reprezentant al vedetei a anuntat ca familia isi revine greu dupa aceasta pierdere.

Adauga un comentariu