Telefoane mobile

Symbian Carla, informatii neoficiale

Publicat: 05 apr. 2012

Cateva imagini si informatii au fost scapate pe internet de catre producatorii Nokia, neoficiale ce-i drept, dar din care ne putem face o parere despre urmatorul update al sistemului de operare folosit de finlandezi.

Daca Android domina din punct de vedere al sistemelor de operare, iata ca si Symbian incearca sa „scoata capul in lume” cu un nou update menit sa imbunatateasca performantele terminaleleor care-l utilizeaza dar si partea grafica.

Noile elemente grafice, in special tastatura virtuala qwerty, seamana foarte tare cu cea din Windows Phone, acest update aduce pe undeva cu sistemul de operare oferit de Microsoft.

Pe langa aceste imbunatatiri, Symbian Carla vine cu un nou lock screen, practic utilizatorul nu trebuie decat sa treaca cu degetul de la stanga la dreapta peste display.

Noul Update a fost anuntat spre lansare in cea de-a doua jumatate a acestui an, foarte multe telefoane sunt ‘pe lista de asteptare’ : Nokia 808, Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701, etc.

Ultimul Update Symbian v9.4 a fost lansat pe 2 Octombrie 2008, o mare parte dintre aplicatiile versiunii anterioare ruleaza  extem de bine. Cel mai important terminal care utilizeaza acest update este Nokia N97.loading...

Adauga un comentariu