BZI LIVE

LIVE VIDEO – Tabăra de terapie pentru copiii și adolescenții cu diabet începe în curând! Ines Nerina, diabet blogger, oferă toate detaliile la BZI LIVE

Publicat: 29 iul. 2021

Vineri, 30 iulie 2021, de la ora 13:00, invitată în cadrul emisiunii BZI LIVE este Ines Nerina, diabet blogger și youtuber. Ines este dependentă de insulină, având diabet de tip 1, iar de pe 1 aprilie 2017, data la care a fost diagnosticată, a devenit profesoară de diabet în mediul online încercând să îi ajute și pe alți pacienți să gestioneze această boală. La finalul lunii august va avea loc tabăra dedicată copiilor și adolescenților care suferă de diabet iar invitata Roxanei Caraiman va oferii detalii despre programul și activitățile de terapie pe care le vor urma participanții.

Deși a fost diagnosticată cu diabet, Ines nu s-a lăsat învinsă de această boală și a fructificat încercarea la care a fost supusă într-o oportunitate de dezvoltare. Astfel, a câștigat 40.000 de euro, cu un proiect în programul Start-up Nation iar acum produce fuste speciale pentru femeile care suferă de diabet. Anterior acestui proiect a lansat o colecție de tricouri cu mesaje motivaționale pentru acești pacienți.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu