Eveniment-Social

Tabara nationala scolara de jurnalism, la Iasi

Publicat: 24 iun. 2013
1
Pana pe 27 iunie, peste 70 de elevi pasionati de jurnalism, insotiti de profesori coordonatori din toata tara, participa la cea de a XVI-a editie a Taberei Nationale de Reviste Scolare si Jurnalistica, organizata la Muncel. Participantii la aceasta tabara reprezinta colective de redactie ale revistelor laureate la nivel national. 
Tabara este organizata de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi si Directia Judeteana de Tineret si Sport, care au pregatit un program variat ce vizeaza activitatea redactionala a tinerilor ziaristi, un program care include editarea revistei „Muncel” si expozitia revistelor scolare premiate, schimbul de experienta intre colectivele de redactie din diferite judete ale tarii, concursuri de creatie, intalniri cu scriitorii si ziaristii ieseni, excursii la Iasi si in zona de nord a Moldovei. 
Judetul Iasi este reprezentat de 8 elevi de la Colegiul National, cu revista „European fragrances”, Colegiul National de Arta „O. Bancila” si Colegiul National cu revista „Alecart”, Colegiul „Costache Negruzzi” cu revista „Corolar” si Palatul Copiilor Iasi cu revista „Palatinii”.
Comentarii
  • jurnalistii lui peste prajit! o sa iasa niste zoaie ca si jurnalistii bzi care nu sunt capabili decat sa denigreze, jigneasca, etc!
    organizati in alta parte tabara, sau macar nu participati si voi!

  • Nu inteleg de Isj nu afiseaza rezultatele! Nationalul e cel mai tare si la reviste: au 3 reviste laurea,dintre care Alecart e prima,pe cand Negruzzi doar una si aceea e furaciune dupa Alecart (comparati-o cu un nr anterior!

Adauga un comentariu