Stiri

Tableta Google va costa 249 dolari

Publicat: 09 apr. 2012
5

Google si-a amanat planurile de lansare a primei tablete Android care ii va purta logo-ul pentru a micsora costurile de productie. Prima tableta Google ar putea fi lansata in iulie la un pret mai mic decat cel estimat initial.

Pretul actual estimat de Google pentru tableta, 249 dolari, va fi redus pentru a concura mai usor cu tabletele Amazon Kindle. Tableta va fi produsa in colaborare cu Asustek Computer, companie taiwaneza, scrie TheVerge.

Prima tableta Google va avea un ecran de 7 inci, procesor quad-core Nvidia Tegra 3 si momentan conectivitatea oferita este doar Wi-fi. Va rula cel mai probabil Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Din moment ce Amazon Kindle, tableta Android cu aceleasi dimensiuni, are un pret de 199 dolari, care i-a adus vanzari excelente pana acum, Google planuieste sa reduca costurile tabletei pentru a viza acelasi pret.

Ramane de vazut daca tableta Google va fi un succes in conditiile in care si Apple lucreaza la un mini iPad, de dimensiuni asemanatoare, cu o diagonala de 7,85 inci.

Adauga un comentariu