Hardware

Tabletele S1 si S2 de la Sony

Publicat: 04 mai 2011
5

Sony a anuntat primele sale tablete, modelele S1 si S2, care vor rula Android 3.0 Honeycomb si vor fi compatibile cu titluri PlayStation. Noile terminale vor suporta atât conectivitate WiFi, cât si 3G si 4G, iar debutul produselor va avea loc în perioada Craciunului.

Sony S1, cunoscut si drept Qriocity, vine cu un display touch de 9.4 inchi, un procesor dual core Nvidia Tegra 2 si o interfata customizata. Tableta are un design standard, în afara partii din spate, usor curbata în partea superioara, pentru un plus la capitolul ergonomie. S1 încorporeaza si o camera frontala si una în partea din spate, iar tableta va avea rol si de telecomanda pentru televizoarele Sony.

Modelul Sony S2 aminteste de telefonul Kyocera Echo, fiind un terminal dual display, cu ecrane de 5.5 inchi, suportând o rezolutie de 1024 x 480 pixeli fiecare. Si aceasta tableta foloseste un procesor Tegra 2 si vine cu o camera, iar interfata sa este customizata pentru operarea pe 2 ecrane. Atunci când este închis, acest terminal seamana cu un toc de ochelari.
Adauga un comentariu