Internationale

Tabouleh

Publicat: 01 apr. 2011

Este o salata arabeasca, pe care o mananc frecvent cand merg in restaurantele libaneze. Este racoritoare, iar menta si lamaia se imbina perfect in aceasta salata.

Ingrediente:

3 legaturi patrunjel tocat fin
cateva frunze de menta
1 ceapa mica tocata marunt
4 rosii de marime medie taiate în cuburi mici
100 g bulgur
suc de la 1 lamaie
4 linguri ulei de masline
sare
piper

Preparare:

Spalam foarte bine patrunjelul, menta si rosiile, le uscam si apoi le tocam. Tocam si ceapa foarte fin. Punem bulgurul intr-un bol si il muiem in apa calda pentru 20 de minute, apoi il scurgem.
Punem toate ingredientele intr-un vas, condimentam cu sare si piper, punem sucul de lamaie apoi, amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Putem servi cu frunze de salata.



loading...

Adauga un comentariu