National

Taian Basescu striga tare „inscenare”

Publicat: 14 sept. 2015
1

Traian Basescu reactioneaza dupa ce Antena 3 a difuzat noile inregistrari in care fratele sau apare vorbind despre spaga pentru eliberarea lui Bercea Mondial. Fostul presedinte spune ca tot ce se intampla cu Mircea Basescu este o inscenare. Fostul presedinte vorbeste despre inscenare fara sa ia in considerare ca, in discutia pe care fratele sau o are cu cei din familia lui Bercea Mondial, se vorbeste de un milion de euro spaga, iar interceptarile au fost facute chiar de procurori.

Vezi si Un europarlamentar da de pamant cu Basescu: ”Sa-i fie rusine!”

Fratele fostului presedinte este acuzat de procurori ca a primit 250 de mii de euro de la fiul lui Bercea, prin intermediul lui Marian Capatana, pentru a interveni la judecatori sa ii dea o sentinta mai usoara lui Sandu Anghel, acesta fiind inchis pentru tentativa de omor.

Comentarii
  • Institutiile abilitate s-a faca inregistrari video si audio reprezentind probe judiciare sunt SRI si DNA. In rest, orice inregistrare ca proba judiciara ESTE NULA DE DREPT. Acesti tigani infractori au prezentat pe posturile tiganesti ANTENA 3 si ROMANIA TV niste inregistrari nule de drept. Asta ca sa invete TOTI PROSTII, incusiv ziaristii prosti, pentru viitor.

Adauga un comentariu