Bizar

Tainele ghicitului in bobi. Interpreteaza-tu corect viitorul

Publicat: 13 sept. 2018
14

Cand stai cu teama ca nu vei trece peste o incercare care urmeaza sau ca nu vei avea raspuns pozitiv intr-o problema care te macina, incearca o metoda folosita de strabunicile noastre, pentru a afla daca dorintele ti se indeplinesc!

Ghicitul in bobi e o practica veche, prin care poti afla ce se intamapla in viitorul apropiat. Nu e ceva foarte complicat, trebuie doar sa respecti cateva reguli. Pentru inceput, ia un pumn de fasole uscata si gandeste-te putin la ceea ce te framanta.

Numarul de boabe se noteaza ca puncte. Da drumul boabelor pe masa si alege 4 gramajoare, fara sa te gandesti. Numara cate boabe are fiecare gramajoara in parte. Daca rezultatul este un numar impar, notezi pe o foaie de hartie un punct, iar daca este par, treci doua puncte. Rezultatele le scrii unele sub altele. Luate doua cate doua, punctele alcatuiesc forme geometrice care indica cele 4 elemente ale naturii: Pamant (un patrat), Apa (un triunghi cu varful in jos), Foc (un triunghi cu varful in sus), Aer (2 puncte unul sub altul). In functie de pozitia fiecarui element se obtii predictiile. Vezi ce-ti indica varianta pe care ai obtinut-o!

Pamant
.  .
.  .

Apa
.  .
 .

Foc
 .
.  .

Aer
.
.

Foc peste Pamant

.
. .
. .
. .

Te asteapta numai succese. Elementul Foc peste acela de Pamant arata ca vei avea o mare bucurie in urmatoarea perioada.

Foc peste Foc
.
. .
.
. .

Combinatia foc peste foc nu poate anunta nimic bun. Vor fi pagube, necazuri in zona profesionala, mai ales daca ai avut o perioada prospera. In schimb, pe plan plan personal, combinatia  prevesteste o pasiune arzatoare.

Foc peste Apa

.
. .
. .
.

Este momentul sa te resemnezi si sa te impaci cu ideea ca vor urma si vremuri mai bune. N-ar fi rau sa-ti stabilesti alte scopuri si sa faci alte planuri.

Foc peste Aer

.
. .
.
.
Ceea ce pare a fi o mare infrangere iti ofera ocazia sa iesi din zona ta de confort. Pe cat de repede te cuprinde entuziasmul, pe atat de iute piere.

Pamant peste Pamant
. .
. .
. .
. .
Cea mai buna combinatie este sa obtii de 2 ori elementul Pamant. Vei avea parte de bogatie, liniste, echilibru.

Pamant peste Apa
. .
. .
. .
.
Vei avea parte de o pierdere care iti aduce tristete si lacrimi. Poate fi vorba si despre o mare dezamagire.

Pamant peste Aer
. .
. .
.
.
Daca iti doresti o imbunatire a relatiei de cuplu, norocul iti surade. Elementul pamant peste elementul aer iti spune ca te vei bucura de prieteni, de rude.

Pamant peste Foc
. .
. .
.
. .
Pamantul deasupra focului iti indica un noroc uimitor si o rezolvare nesperata a unei probleme. Trebuie sa profiti de conjunctura favorabila!

Apa peste Apa
. .
.
. .
.
Este o varianta care prevesteste singuratate in plan personal, dar si reusite profesionale.

Apa peste Aer
. .
.
.
.
Se anunta o mare dezamagire din partea unui barbat, din cauza ca te va aduce intr-o situatie complicata si neplacuta.

Apa peste Foc
. .
.
.
. .
Nu este raspunsul pe care l-ai dorit, pentru ca vei avea mai multe incercari si neintelegeri in cuplu. Vestea buna este ca daca veti trece cu bine peste toate, veti avea o relatie mult mai buna.

Apa peste Pamant
. .
.
. .
. .
Te asteapta o perioada agitata, in care vei avea parte de suparari. Te vei infuria adesea din nimic. Incearca sa nu exagerezi!

Aer peste Aer
.
.
.
.
Este nevoie sa faci ceva pentru a-ti schimba norocul. Daca se asaza 2 elemente aer unul deasupra celuilat, e posibil ca in viata ta lucrurile sa nu fie bine asezate sau poate tu nu esti multumita.  

Aer peste Pamant
.
.
. .
. .
Vei avea noroc la bani. Primesti si vesti bune, ai o multime de  oportunitati si te afli intr-o dispozitie foarte buna.

Aer peste Foc
.
.
.
. .
Iubesti, dar dragostea ta nu e impartasita. Totusi, te vei bucura de multa multumire sufleteasca.

Aer peste Apa
.
.
. .
.
Nici acesta nu este un rezultat imbucurator. Inseamna despartire ori deziluzie.

Stiai ca…
… se spune ca boabele de fasole sau de porumb sunt cele mai potrivite pentru ghicit?

Adauga un comentariu