Sport

Tamas imbatraneste in Anglia

Publicat: 03 dec. 2010
1

Fundasul central român al echipei West Bromwich Albion, Gabriel Tamas, a semnat un nou contract cu gruparea engleza, îmbunatatit în favoarea jucatorului, întelegerea fiind valabila pâna în 2014, cu optiune de prelungire pentru înca un an pentru clubul din Premier League. Contractul lui Tamas cu West Bromwich se extindea oricum pâna în 2014, dar conducerea clubului englez a decis sa îmbunatateasca termenii întelegerii în favoarea românului, datorita evolutiilor bune ale acestuia, informeaza site-ul oficial al gruparii.
Tehnicianul italian Roberto Di Matteo a laudat prestatia jucatorului român pe teren si atitudinea acestuia din afara gazonului. „Oricum, contractul lui era pâna în 2014, dar termenii îmbunatatiti ai întelegerii sunt o recompensa pentru progresul si contributia lui de aici, în ultimele 11 luni. Gabi este o figura importanta atât pe teren, cât si în afara lui si are un rol mare în obtinerea obiectivelor propuse de club”, a spus Di Matteo.
Directorul tehnic si sportiv al echipei West Bromwich, Dan Ashworth, a mentionat ca oficialii clubului sunt încântati de faptul ca Gabriel Tamas a semnat un nou contract. „S-a adaptat bine aici si suntem încântati ca a ales sa continue cu noi. Gabi a fost de încredere si ne-am bazat pe el în ultimele 11 luni, ratând un singur meci de campionat, din cauza unei accidentari”, a spus Ashworth.
Tamas a ajuns la West Bromwich în luna ianuarie, sub forma de împrumut, de la gruparea franceza AJ Auxerre. Din vara, fundasul central român a semnat un contract cu West Bromwich. El a mai evoluat la formatiile: FC Brasov, Tractorul Brasov, Dinamo Bucuresti, Galatasaray (Turcia), Spartak Moscova (Rusia), Celta Vigo (Spania) si AJ Auxerre (Franta). Recent, presa internationala a scris ca Tamas ar fi în vederile mai multor cluburi importante, printre care si Chelsea.

Adauga un comentariu