Cancan ultimă oră

Tânăr aflat în moarte cerebrală, semne de viață, chiar înainte să fie deconectat de la aparate

Publicat: 01 apr. 2021

Un tânăr de 18 ani din Anglia i-a surprins pe medici. Acesta se afla în moarte cerebrală și a început să dea semne de viață chiar înainte să fie deconectat de la aparate. Băiatul a început să clipească și să respire singur.

Lewis Roberts a suferit răni foarte grave la cap, pe 13 martie 2021, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Tânărul a fost lovit de o maşină şi a ajuns de urgenţă, cu un elicopter medical, la Spitalul Royal Stoke University

Medicii au încercat să îl salveze, însă băiatul a intrat în moarte cerebrală. Vestea a venit ca un fulger pentru familia cestuia. După lungi discuții cu medicii, părinții au acceptat ca organele tânărului să fie donate, însă o minune s-a întâmplat.

La patru zile după accident, atunci când toată familia se pregătea să își i-a adio de la tânăr un miracol a avut loc. Chiar înainte să fie deconectat de la aparatele ce îl țineau în viață, Lewis a început să clipească și să respire singur.

Într-un clip, postat pe rețele de socializare, două zile mai târziu, sora lui Lewis a explicat că acesta a reuşit să respire singur, timp de o zi, fără să fie ajutat de aparate, potivit. DailyMail.
Adauga un comentariu