Local

Tanar batut, transportat de urgenta la spital! A fost agresat de mai multe persoane

Publicat: 09 dec. 2018
1

Numarul agresiunilor care se produc in judetul Iasi este in crestere in ultimele luni, iar acest lucru reiese si din numarul mare de pacienti care ajung pe mainile medicilor dupa ce sunt implicati in conflicte violente.

Astfel, aproape ca nu exista zi in care la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi sa nu soseasca astfel de cazuri, care au nevoie de ingrijiri medicale si chiar de zile de internare.

Acesta este si situatia unui tanar din judetul Iasi care a fost transportat la spital dupa ce a fost implicat intr-o bataie. Pacientul s-a ales cu mai multe rani in urma conflictului, fiind internat pentru a primi tratament de specialitate.

Citeste si: Mai multi pacienti cu hipotermie au ajuns la spital! Numarul acestor cazuri va creste in urmatoarea perioada

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un tanar din judetul Iasi, care prezenta mai multe rani dupa ce a fost implicat intr-un conflict violent. S-a constatat ca acesta era policontuzionat prin agresiune fizica. Pacientul prezenta traumatism craniofacial si etilism acut. Dupa ce a primit ingrijiri in Unitatea de Primire Urgente, tanarul a fost dirijat la ORL pentru a primi tratament de specialitate si pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu