National

Tânăr de 19 ani bătut de un militar şi un poliţist de la rutieră

Publicat: 11 mai 2021
Mai multe amubulanțe cu girofarurile aprinse se deplasează către o urgență
Un tânăr din județul Olt a fost batut crunt de către 3 bărbați, între care unul este polițist de la Rutieră, iar unul este militar

Caz şocant în judeţul Olt, un tânăr de 19 ani a fost bătut grav de 3 bărbaţi, între care unul dintre ei este un militar, iar al doilea un poliţist de la Rutieră. Totul s-a întâmplat în apropierea Paştelui. Conflictul a fost unul spontan, iar dosarul a ajuns la Parchetul Militari.

În noapte de Înviere, poliţiştii au primit un apel în care le-a fost spus despre un băiat în vârstă de 19 ani care a fost bătut în localitatea Măruntei din judeţul Olt. La faţa locului oamenii legii l-au găsit pe tânăr bătut şi plin de sânge.

S-a cerut tansportarea imediata la spital pentru tânărul de 19 ani pentru a primi îngrijiri medicale.

Cum a început totul

Totul ar fi început în momentul în care tânărul de 19 ani s-a luat la bătaie cu un bărbat, în momentul în care militarul şi poliţistul au sărit în apărarea bărbatului. Tatăl victimei a oferit o declaraţie în care spunea că fiul său a fost bătut crunt şi că cei 3 i-au mutiliat fața.

În urma incidentului băiatul şi-a pierdut câţiva dinţi după loviturile încasate de la cei 3. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în decursul zilei de ieri, 10 mai 2021, doasarul a ajuns la procurorii de la Parchetul Militar.

Într-o comună din judeţul Cluj-Napoca doi minori au fost bătuţi de către poliţişti

Un alt caz şocant s-a petrecut în satul Călățele după ce 2 minori au fost snopiţi în bătaie într-o secţie de poliţie. Cei doi tineri în vârstă de 14 şi respectiv 17 ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu mia multe fracturi la nivelul feței şi al claviculei.

Cei doi minori se aflau în căruţă cu un alt băiat în vârstă de 22 de ani, aceştia transportând mai multe obiecte obţinute de la o persoană. Calul care nu era în cea mai bună condiţie fizică nu făcea faţă încărcăturii, moment în care tinerii au început să ţipe la cal. Sătenii deranjaţi de zgomotul făcut de către cei 3, au sunat la poliţie. În data de 23 martie 2021, doi dintre cei 3 tineri au fost transportaţi la secţia de poliţie. Aceştia fiind cei doi minori, care au fost bătuţi de către oamenii legii, iar cel de-al treilea băiat a fost bătut de către localnici.

„Eram la podul de la marginea satului, cel de la care o iei spre colonia noastră. Şi calul, de slab ce era, nu mai putea trage la căruţă. Noi îi tot urlam: „cea, cea”! Fiindcă doream, cu orice preţ, să ajungem odată acasă. La un moment dat, a apărut la o fereastră un sătean, care ne-a atras atenţia că-i trezim cu ţipetele noastre copilul – deşi era doar ora şase seara. Noi ne-am conformat, am tăcut, dar mergeam înainte cu aceeaşi greutate. Şi, la scurt timp, ne-am trezit în spatele nostru cu dl. Alex şi cu încă un om din sat. A început atunci o bătaie, de pe urma căreia Sava Muri s-a trezit, îndoar câteva clipe, cu ochiul umflat şi fără câţiva dinţi. Domnul Alex n-a înţeles ce se întâmplase şi a crezut că am făcut noi ceva rău şi a sărit ca să ne bată. Apoi, la scurt timp, au apărut două echipaje de poliţie şi astfel s-a oprit scandalul”, a transmis Rusalin, tânărul de 17 ani care a fost bătut

În judeţul Iaşi un tânăr a fost împuşcat de către poliţişti

Un alt caz scoant a avut loc în judeţul Iaşi, după o urmărire ca în filme tânărul fugar a fost împuşcat de către oamenii legii. Un ieşean a fost urmărit de către oamenii legii peste 70 de kilometrii, în timpul în care s-au tras 17 focuri de arma. În cele din urmă un glonţ şi-a atins ţinta provocându-i moartea.

Iseanul în vârstă de 34 de ani era un apropiat al clanurilor interlope şi avea un cv infracţional bogat . Urmărirea a început după ce oamenii legii au primit un apel telefonic în care au fost informaţi că un şofer care conducea un autoturism Mâzda, circula haotic pe străzi. După apel, Poliţia Popricani a plecat în urmărirea şoferului, iar când oamenii legii au încercat să-l oprească pe tânărul teribilist , acesta a apăsat pedala de acceleraţie. Urmărirea s-a oprit în Botoşani după ce un glonţ tras de către poliţişti i-a fost fatal bărbatului de 34 de ani.

Comentarii
  • Dacă tânărul de 19 ani este agresiv și sare la bătaie, atunci este foarte binevenita corecția, fără nici un fel de represalii asupra celor care au sărit în ajutorul victimei agresate de tânăr!

Adauga un comentariu