Magazin

Tanar de 25 de ani, bagat in coma de doi indivizi care l-au batut in plina strada

Publicat: 27 oct. 2013

Batut crunt in plina strada. Este vorba despre un bucurestean in varsta de 25 de ani, care a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost agresat de doi indivizi in zona Avrig din Capitala.

Tanarul a fost operat si se afla internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca. Cazul este acum investigat de Parchet, dar si de politisti de la Serviciul Omoruri.

Scandalul dintre tanarul de 25 de ani si cei doi agresori a pornit intr-un fastfood, aflat in zona Avrig, din Capitala. Cei trei tocmai incheiasera o noapte petrecuta in club cand s-au luat la harta.

In imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observa cum tanarul este urmarit de cei doi indivizi si luat la bataie, in plina strada.

Omul a fost trantit la pamant si lovit crunt cu pumnii si picioarele. Disperata, iubita sa a cerut ajutorul unui taximetrist care trecea prin apropiere, pentru a-l salva din mainile agresorilor.

In urma loviturilor puternice suferite, victima a ajuns in coma la Spitalul Floreasca, cu rani grave la cap si membre. Cazul a intrat si in atentia Politiei. Reprezentanti ai Serviciului Omoruri si procurorii fac cercetari pentru a afla imprejurarile in care a avut loc conflictul si pentru a-i trage la raspundere pe vinovati.

Sursa: b1.roloading...

Adauga un comentariu