Local

Tanar din Iasi amendat pentru ca a rupt crengile bradului din Copou

Publicat: 05 ian. 2015

În primele zile din anul 2015, politistii locali au actionat pe raza municipiului Iasi, în zona centrala, cartiere, cât si în zona lacasurilor de cult, acolo unde au fost aglomerari de oameni, pentru a preveni actele de violenta si deranjarea linistii publice in societate.

Printre cei sanctionati de politistii locali a fost si un tanar din Iasi care a primit o sanctiune contraventionala de 300 de lei pentru ca a rupt cateva ramuri ale pomului de Craciun amenajat in Parcul Copou. „In perioada 1 – 4 ianuarie 2015, în atentia lucratorilor institutiei noastre a fost identificarea persoanelor si a grupurilor de tineri care nu au respectat normele de convietuire sociala sau provocau scandal în locurile publice. În acest sens, în perioada de referinta, politistii locali au procedat la legitimarea a peste 230 de persoane, dintre care 32 au fost sanctionate contraventional cu amenzi în valoare de 5.215 lei”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Cele mai multe sanctiuni au fost date pentru fapte de tulburare a ordinii si linistii publice, precum si provocare ori participare la scandal.loading...

Adauga un comentariu