National

Tanar DISPARUT de 5 zile

Publicat: 02 sept. 2014
Disperare in familia unui politist local din Drobeta- Turnu Severin. Baiatul de numai 22 de ani a disparut fara urma. Ultima data acesta a vorbit cu mama sa la telefon joi si de atunci nimeni nu mai stie nimic de el.
Andrei Valentin Dragoi a plecat de acasa joi dupa-amiaza. El si-a sunat mama si a anuntat-o ca se duce la cumparaturi in oras, iar telefonul sau va ramane fara baterie. De atunci, nimeni nu a mai reusit sa ia legatura cu el.
„Am incercat sa-l sun in jur de ora 5 sa ia si paine cand vine acasa si era telefonul inchis si de atunci nu mai stim nimic despre el. Nu lipseste nimic din casa, portofelul cu acte e acasa, hainele tot, nu stim cati bani a luat la el ca noi nu-i numaram dar portofelul este acasa”, spune disperata mama baiatului.

Citeste si: „Devoratorul de femei” se afla in greva foamei

Tatal lui Andrei este politist local si se gandeste la ce e mai rau, mai ales ca a primit amenintari.
„Ne gandim la orice ca vedeti cum sunt oamenii, eu n-am facut rau la nimeni, mi-am facut munca. Am primit amenintari, dar demult. Amenintari in privinta mea ca-mi fac, ca ma bat, ca-mi fac rau”, a marturisit tatal tanarului.
Pe fir au intrat si politistii care au demarat o ancheta. „Tanarul disparut a fost dat in urmarire la nivel national. Parintii au postat in fiecare centru comercial fotografii si date de identificare”,  a declarat Roxana Visan, purtator de cuvant IPJ Mehedinti.
Andrei este student la Facultatea de Drept, in Drobeta- Turnu Severin.


loading...

Adauga un comentariu