Local

Tânăr în vârstă de 18 ani în comă profundă după ce a consumat mai multe cantităţi de alcool, vrând să se sinucidă din cauza unei decepţii din dragoste EXCLUSIV

Publicat: 22 feb. 2021
Un băiat a încercat să se sinucidă din cauza unei decepții în dragoste intrând în comă bând o sticlă cu vin
Un băiat a încercat să se sinucidă din cauza unei decepții în dragoste intrând în comă bând o sticlă cu vin

În cursul nopţii de duminică, 21 februarie 2021, un tânăr a fost găsit de un echipaj SMURD în comă profundă. Acesta avea lângă el o sticlă cu vin emanând puternic a alcool. Băiatul a fost transportat de urgentă la UPU Iași.

Conform medicilor, după ce a fost detubat s-a ajuns la concluzia că băiatul a vrut să se sinucidă bând alcool din cauza unei decepţii din dragoste. Este a treia persoană care vrea să se sinucidă în doar o zi la Iași.

Un tânăr a intrat în comă după ce a băut alcool din cauza unei decepţii în dragoste

Poveste tristă pentru un tânăr care a ajuns în stare gravă la Unitatea Primire Urgentă (UPU) din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Acesta a intrat în comă după ce a consumat alcool vrând să se sinucidă din cauza unei decepţii în dragoste. După ce a fost îngrijit la UPU Iași, băiatul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Socola pentru mai multe investigaţii:

În cursul nopţii trecute a fost găsit un tânăr în vârstă de 18 ani de către un echipaj SMURD. Acesta se afla în comă profundă cu o sticlă cu vin consumata lângă el. Emana puternic a gelana etanolica. A fost intubat de către echipajul cu medic SMURD ajuns la faţa locului. După o perfuzie a fost detubat în Unitatea Primire Urgente Iaşi din cadrul Spitalului Sf. Spiridon. Băiatul din localitatea Budai a declarat că a vrut să se sinucidă după o decepţie în dragoste. Ulterior a fsot dirijatla Spitalul de Psihiatrie Socola. Este stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator. a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU SMURD Iaşi

Val de tentative de suicid în doar o singură zi în Iași

În cursul zilei de duminică, 21 februarie 2021, în judeţul Iași s-au înregistrat mai multe tentative de sinucidere. Vorbim despre faptul că în zona Bucium din Iași un tânăr în vârstă de 27 de ani a vrut să îşi încheie socotelele cu viaţa aruncându-se de la etajul 2 al unui imobil. Bărbatul a fost transportat de urgentă la UPU Iași.

Pe de altă parte, în localitatea Dancu din judeţul Iași un bărbat în vârstă de 35 de ani şi-a dus planul la bun sfârșit. Acesta a fost găsit spânzurat în locuinţa de mai mulţi membri din aceeaşi familie.

În ultima săptămână în Iași s-au înregistrat mai multe sinucideri. De exemplu, un bătrân în vârstă de 91 de ani s-a spânzurat de calorifer după ce, în urmă cu câteva săptămâni şi-a înmormântat soţia. Bătrânul nu a mai suportat gândul că a rămas fără iubirea vieţii lui.

Tot în aceeaşi perioadă, un bărbat din Tg. Frumos din Iași s-a spânzurat după ce în prealabil și-a tăiat soţia cu un topor şi cu un cuţit. Femeia se află în comă internată la un spital din municipiul Iași.

Comentarii
  • E minunat. Deceptiile din amor intotdeauna incep cu o dusca buna de bautura. Ca sa iti faci curaj sa apesi pe tragaci. Copilu asta, neavand puscoci la indemana, ce era sa faca ? A continuat sa dugheasca.

Adauga un comentariu