Local

Tanar prins in timp ce rula tigari cu droguri, in centrul Iasului

Publicat: 03 ian. 2017
1
In urma cu doua zile, o patrula de siguranta publica din cadrul Serviciului III Politie Locala, care se ocupa de mentinerea ordinii si linistii publice în zona bulevardului Stefan cel Mare si Sfânt, a sesizat un tânar care îsi confectiona o tigara si avea un comportament suspect.

Politistii locali l-au legitimat pe acesta, ocazie cu care a reiesit faptul ca se numeste I. B. N., de 26 ani, domiciliat în municipiul Iasi. În urma verificarilor efectuate, asupra acestuia a fost gasit un pliculet ce continea un produs vegetal de culoare verde-oliv. Întrebat cu privire la provenienta produsului vegetal, acesta a precizat ca a fost achizitionat de la o persoana necunoscuta, contra sumei de 10 lei.

„Având în vedere ca produsul vegetal este suspect a fi drog, acesta a fost ridicat si predat catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, pentru continuarea verificarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Adauga un comentariu