National

Tânăr salvat de la înec de oameni, bătut de tatăl său! Şi bătut şi aproape de înec – VIDEO

Publicat: 27 aug. 2020
Tânăr salvat de la înec de oameni, bătut de tatăl său
Tânăr salvat de la înec de oameni, bătut de tatăl său

Momente bizare în staţiunea turistică Eforie Nord din Constanța. Un tânăr care a fost salvat de la înec a fost ulterior bătut de tatăl acestuia. Tânărul a fost salvat de la incec de doi bărbaţi, iar imediat după misiunea de salvare, tânărul a ajuns să ia bătaie de la tatăl acestuia. Imediat după ce a ajuns pe malul mării, tânărul a intrat în ” mainile” părintelui grijuliu. Incidentul a fost văzut de zeci de turişti care se aflau în zonă. Părintele a vrut, cel mai probabil, să îi dea o lecţie tânărului.

Tânăr salvat de la înec de oameni, bătut de tatăl său

După deschiderea sezonului turistic din Constanța, au apărut zeci de cazuri în care, tinerii care s-au aventurat în marea învolburata au decedat. Vorbim de o inconştientă care apare în fiecare an în zona literalului românesc. Marea şi valurile puternice fac anual zeci de victime printre rândurile tinerilor teribilişti. Marea Neagră îşi ia tributul în fiecare an şi nu ţine cont de sex, vârsta său grad social. De la începutul sezonului estival şi până în prezent, presa locală menţionează că 21 de persoane au fost salvate de militarii ISU de la incec din mare iar 3 persoane din lacuri.

La Eforie Nord a avut loc un eveniment tragic-comic

Dacă nu ar fi de plâns, sigur ar fi de râs. Cam aşa s-ar putea spune despre incidentul petrecut la Eforie Nord în aceste zile. replicaonline.ro menţionează cazul unui băiat care, după ce a fost salvat de la înec a fost bătut de tatăl lui imediat după ce a ajuns pe mal. În loc să se bucure de câteva momente de linişte, băiatul a primit o bătaie exemplară.

Conform informaţiilor date de presă locală se pare că tânărul se aventuare în valurile tulbure ale Marii Negre. Între timp, din cauza curenţilor puternici, acesta nu a mai putut înota. Totuşi, norocul acestuia a fost ca doi bărbaţi care l-au văzut, au sărit imediat în ajutor. Ajuns la mal, tânărul a avut parte de o surpriză şi mai neplăcută. În loc ca familia să îl consoleze, să îl încurajeze, acesta s-a trezit cu o bătaie exemplară din partea tatălui care, cel mai probabil, a vrut să îi dea o lecţie în faţa a zeci de oameni.

Cel care l-a ajutat pe salvamar să îl scoată a încercat să îi ia apărarea copilului însă nu a putut sta în calea tatălui nervos. În loc să îi ofere atenție pentru a se putea liniști după sperietură trasă, bărbatul a decis că „bătaia e ruptă din rai” și dacă îi „dai două” se învață și nu mai face.

Adauga un comentariu