Local

Tanar talhar, prins de politisti. A smuls bijuteriile de la gatul unei batrane

Publicat: 11 iul. 2019
1

Un tanar in varsta de 22 de ani, din municipiul Iasi, banuit de comiterea unei infractiuni de talharie calificata, a fost identificat de catre politistii ieseni. Oamenii legii l-au retinut pe acesta, pe baza de ordonanta, pentru o perioada de 24 de ore.

Vezi si: Se nasc ipoteze socante in cazul mortii tanarului de 30 de ani! Povestea nestiuta din spatele suicidului care a ingrozit un oras intreg

"Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat un tânar, de 22 de ani, din municipiul Iasi, banuit de comiterea infractiunii de tâlharie calificata. Din primele cercetari efectuate, s-a constatat faptul ca, la data de 1 iulie a anului curent, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iasi, acesta ar fi urmarit o femeie, de 65 de ani, iar ulterior i-ar fi smuls acesteia lantisorul de la gât, cauzând un prejudiciu de aproximativ 900 de lei. În baza probatoriului administrat în cauza, la data de 10 iulie a anului curent, tânarul banuit de comiterea faptei a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. La data de 11 iulie a anului curent, acesta a fost prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi. In acest caz, cercetarile continua", precizeaza reprezentantii IPJ Iasi.

Adauga un comentariu