Local

Tanara Alexandra Manau a murit in urma unui traumatism toracic sever

Publicat: 11 mai 2012
1

Studenta care s-a izbit joi cu masina intr-un autobuz stationat in zona Bucium a decedat ca urmare a unui traumatism toracic sever, potrivit rezultatului necropsiei realizate de medicii legisti. Roxana Alexandra Manau nu a mai avut nicio sansa in urma impactului violent, cutia toracica fiind practic strivita.

Ancheta in cazul accidentului mortal care s-a produs in statia din apropierea blocurilor ANL este in plina desfasurare, cercetarile fiind demarate pe marginea mai multor ipoteze. „Ca in toate situatiile de acest gen, se va face si expertiza tehnica a autoturismului”, a declarat comisarul Madalin Taranu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Iasi. Una dintre cauzele analizate de anchetatori face referire si la starea de sanatate a tinerei, existand si varianta unui lesin produs pe fondul oboselii.

Joi, Alexandra Roxana Manau se afla la volanul unui autoturism marca Land Rover, accindentul producandu-se in timp ce aceasta se deplasa spre Bucium. Soferita a intra cu masina pe contrasens lovind frontal un autobuz RATP. Conducatorul mijlocului de transport in comun a declarat ca tanara nu a franat deloc si nici nu a exista vreo incercare de a evita impactul.

Comentarii
  • Din surse sigure va spun ca: Accidentul s-a produs din cauza oboselii nici pe departe vreo tentativa de sinucidere. A lesinat la volan.Nu purta centura,deci impactul a fost foarte violent.

Adauga un comentariu