International

Tanara care il insotea pe Boris Nemtov cand a fost ASASINAT, declara ca nu a vazut nimic SUSPECT

Publicat: 02 mart. 2015
Principalul martor in cazul asasinarii liderului opozitiei ruse Boris Nemtov, Anna Duritkaia, un fotomodel ucrainean in varsta de 23 de ani care se afla alaturi de el in momentul crimei, a declarat ca nu a vazut nimic suspect, nici fata asasinului si nici modelul masinii folosite de acesta. „Nu s-a intamplat nimic suspect„, a declarat luni Duritkaia pentru postul de televiziune Dojd TV, relateaza Russia Today in pagina electronica.
Ea a precizat ca nu a vazut fata asasinului si nu a recunoscut modelul masinii folosite de acesta. „Nu am vazut nimic. Cand m-am intors am vazut doar o masina deschisa la culoare care demara”, a povestit tanara. Duritkaia a adaugat ca a sunat la numarul de urgenta 112 si a raportat crima la politie.
Boris Nemtov a fost impuscat mortal vineri noaptea, pe podul Bolsoi Moskvoretki, in apropiere de Kremlin. Conform anchetatorilor, asasinul a tras sase focuri de arma, omorandu-l pe Nemtov pe loc, in timp ce femeia care il insotea pe acesta, fotomodelul ucrainean Anna Duritkaia, nu a fost ranita.
Adauga un comentariu