Local

Tanara cautata pentru evaziune fiscala, prinsa la vama Sculeni

Publicat: 29 mart. 2016
1

Politistii de frontiera din vama Sculeni au depistat si predat autoritatilor competente o femeie, cetatean roman, pe numele careia era emis un mandat de arestare pentru savarsirea unei infractiuni de evaziune fiscala. In data de 29 martie, in jurul orei 01:00, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de iesire din tara, Alexandra M., in varsta de 33 de ani, domiciliata pe raza judetului Iasi, pasager intr-un autocar inmatriculat in Republica Moldova, ce efectua curse regulate pe relatia Brasov-Chisinau.

La controlul specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele tinerei era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare, aceasta avand de executat o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru savarsirea unei infractiuni de evaziune fiscala pe teritoriul Romaniei.

„Persoanei in cauza i s-a intrerupt calatoria, aceasta fiind predata unei echipe operative din cadrul IPJ Iasi, in vederea luarii masurilor ce se impun”, au precizat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Adauga un comentariu