Actualitate

Tanara din Iasi, adusa la spital cu elicopterul SMURD. A incercat sa se sinucida

Publicat: 08 mai 2013
1

Elicopterul SMURD a adus la Spitalul Sfantul Spiridon o tanara de 20 de ani, din localitatea Plugari, in stare critica. Ieseanca a incercat sa se omoare, prin consumarea unei substante corozive, care i-a ars intestinele.
Fata se afla in stare grava, in coma, cu hemoragie digestiva superioara. La momentul de fata, medicii incearca sa o mentina in viata, fiind internata in sectia de Terapie Intensiva si conectata la aparate.
Comentarii
  • tampiti de parinti,din cazua lor a incercat aceasta fata sa se sinucida,ceea ce este mai dureros ca aceeasi familie a mai pierdut o alta fata acum 5-6 ani ,tot din cauza parintilor,care nu au fost de-acord relatia pe care o avea fata cu un baiat,acum aceiasi spetta,aceiasi tragedie!

  • familia daraba ar trebui inchisi pe viata au facut copii pentru ai traumatiza si ai obliga sa faca ce vor ei sunt vecin cu ei in comuna si eu familie ca aceasta nu am mai vazut rog protectia copilului sa ia masuri deoarece mai ai un copil mic si inca o fata si un baiat mai mari sunt o familie fara suflet ea iubescte un baiat si a vrut sa stea cu el. rog protectia copilului sa ia masuri imi este frica de a mai lasa copilul afara

    • parinti nu au obligat sa se omoare si lasati ca doar ei stiu ce este in sufletul lor deci ei si-au crescut copii si pentru ce sa vina protectia copilului pentru ca un oarecare a spus . Stii tu ce a fost in familia lor ,ai fost defata nu va mai bagati ca musca in lapte.

    • vedetiva de treaba voastra ca nu stie nimeni de ce sa intamplat aceasta treaba dar lasatii in pace altceva nu aveti de facut decat sa comentati aiurea si nu cred ca o omor p nimeni ca sa vina protectia copilului vedetiva de treaba voastra si nu va mai bagati nasul in toate ca sunteti voi a tot stiutori stiti voi ce so intamplat defatpt

    • vorbiti prostii,stiu bn cn fc asta..si vad ca se vb si la adresa mea..dupa cum vad cn scrie nu stie nimik despre viata..parinti ne-a oferit mereu ce-am vrut..nu cheltuia atatia bani cu noi daca ne traumatiza..este d-zeu si o sa aiba grija d cei ce vb asa..si nu sunteti bn informati despre acel baiat..sau esti chiar u care sp astea..

  • domnisoara educatoare vorbeste prin tot satul,inclusiv la scoala unde a invatat fata cu clorul ca stie tot cr s-a intamplat in familia Daraba de parca ar fi fost ea la fata locului. a spus ca a baut pe langa clor si soda caustica. rugam sa vina doctorii sa analizeze situatia ca ea probabil se pune martor. dar nu se stie daca o lasa Nicu.

Adauga un comentariu