National

Tânără, în vârstă de 17 ani, ucisă cu sânge rece de fostul iubit în Spania. Bărbatul a ajuns, din nou, în fața instanței

Publicat: 06 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânără în vârstă de 17 ani ucisă cu sânge rece de fostul iubit în Spania. Bărbatul a ajuns din nou în fața instanței

Denisa Maria Drăgan avea doar 17 când a fost ucisă cu sânge rece în casa iubitului ei. Fata a sfârșit eviscerată din gelozie. Fostul ei iubit și actuala lui prietenă fiind autorii crimei care a îngrozit Spania. Bărbatul a ajuns, din nou, în fața instanței.

Crimă care a zguduit oraşul Alcorcón, din Spania, pe 25 noiembrie 2018, a fost mediatizată intens de presa spaniolă, după ce s-au aflat primele detalii. Victima, o româncă de 17 ani, a fost ucisă înjunghiată mortal în abdomen, fiind găsită într-o baltă de sânge.

Mario Tabanera și Rocío Martínez au fost condamnați pentru uciderea tinerei românce. Curtea nr. 4 din Alcorcón a decis însă ca Tabanera să fie cercetat în stare de libertate, sub contro judiciar, în timp ce Rocio este închisă la Madrid, în închisoarea Alcala-Meco.

Deși Mario Tabanera a intrat în închisoare pe 25 octombrie a anului trecut, el a fost eliberat pe 29 noiembrie prin ordin al Curții Provinciale din Madrid, sub control judiciar, fiind obligat să se prezinte pentru semnarea controlului judiciar la fiecare 15 zile în instanță.

Poveste de dragoste terminată crunt

Familia Denisei a contestat decizia instanei și, recent, Curtea de la Madrid a cerut, din nou, restituirea cauzei la instanța de fond în Alcoron, pentru a-l ancheta din nou în stare de arest pe Mario Tabanera în uciderea Denisei Drăgan.

Denisa Drăgan terminase de curând o relaţie cu Mario Tabanera şi încerca să își refacă viața. În ziua fatidică, Denisa se afla la noul ei iubit, iar în jurul orei 22.00 la ușă a sunat cineva. La scurt timp, fata sfârșea Fata efectiv eviscerată, după 5 lovituri de cuțit în abdomen.

Inițial anchetatorii au presupus că Denişa Maria Drăgan ar fi fost ucisă de rivala în dragoste, fostă iubită a fostului său iubit său, Rocío Martínez. Ulterior s-a descoperit că planul pentru a o ucide era mult mai complex și îl implică și pe fostul ei iubit, Mario Tabanera. De la bun început, părinții Denisei l-au indicat pe Mario ca presupus autor.

„Voi plăti pe cineva să te omoare“

Rocio, iubita fostului partener al Denisei, Mario, îi trimitea Denisei mesaje anonime în care o amenința: „Voi plăti pe cineva să te omoare“, asta deși românca începuse o relație cu un alt băiat, Ivan. După uciderea fetei, Rocio a fost reținută și închisă la Madrid în închisoarea Alcala-Meco. Aici ea le-a mărturisit colegilor de celulă că a ucis-o pe Rocio la cererea iubitului ei, Mario Tabanera. Amândoi au fost condamnați pentru uciderea tinerei românce.

Ancheta privind uciderea Denisei Drăgan a luat o nouă întorsătură pe octombrie 2019, când un martor protejat a mărturisit în fața instanței că Mario Tabanera era de față când Rocío a înjunghiat-o pe tânăra de cinci ori, asta deși bărbatul afirmase anterior că el a așteptat-o pe Rocio în mașină, informează El Cierre Digital.

Mai mult, un alt martor protejat ar fi declarat că „Mario a ținut-o pe Denisa în timp ce Rocío a înjunghiat-o“, referindu-se, printre altele, la faptul că „Mario intenționează să mintă despre toate, pentru a nu fi condamnat”, dar și că bărbatul „a amenințat deja un martor“ și că „propriii unchi l-au legat de crimă, iar în declarațiile sale a recunoscut că se afla la locul crimei, după ce a luat-o pe Rocío acolo și apoi a părăsit locul cu ea și a nu-l raporta“, mai relatează presa din Spania.

Adauga un comentariu