Eveniment-Social

Tanara lovita de un autoturism, transportata la spital

Publicat: 19 iun. 2019
1

O tanara in varsta de 29 de ani, din judetul Iasi, a fost transportata la spital dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier. Aceasta a fost acrosata de un autoturism in timp ce a incercat sa traverseze strada si a avut nevoie de ingrijiri medicale de specialitate.

Conform statisticilor inregistrate la Serviciul Rutier, in cele mai multe dintre accidentele care au loc pe strazile Iasului sunt implicati pietoni.

Vezi si: S-a dat ALARMA intre medicii din Iasi! Fructele baga in spital zeci de ieseni! Unii pacienti au fost la un pas de moarte

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta in varsta de 29 de ani, din judetul Iasi. Aceasta a fost prealuata de catre un echipaj medical si s-a constatat ca era policontuzionata, prin accident rutier. Din informatiile pe care le avem, se pare ca aceasta a fost implicata in accidentul rutier in calitate de pieton. Pacienta a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente, unde a fost diagnosticata cu traumatism craniocerebral si contuzie la nivelul coloanei. Aceasta a primit ingrijiri in UPU si a fost internata pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supusa unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu