Cancan ultimă oră

Tânăra româncâ infectată cu coronavirus, vindecată după 74 de zile: „A fost un coșmar!“

Publicat: 10 mai 2020

Bianca Dobroiu, tânăra româncă din Italia care a stabilit un record mondial ca persoana infectată cu Covid-19 pentru cea mai lungă perioadă, s-a vindecat după 74 de zile petrecute în spital.

În vârstă de 23 de ani, Bianca Dobroiu, model în Italia, a povestit pentru jurnaliștii La Repubblica, zilele în care a fost infectată cu temutul coronavirus.

Bianca s-a numărat printre primii pacienți din Bologna care au fost internați în spital, după ce s-au infectat.

„O emoție unică. Mi se pare că nu a fost nimic real, au fost zile extrem de lungi. Ieri dimineață, medicul m-a trezit și m-a anunțat că, pentru prima dată, testul a ieșit negativ. Am sărit din pat de bucurie!

A fost un coșmar, iar cei care nu trăiesc așa cev nu au cum să înțeleagă. Acum, zilele au, din nou, sens”, a declarat Bianca pentru La Repubblica.

Potrivit presei din Italia, Bianca Dobroiu a fost testată, în cele 74 de zile, de 11 ori, iar rezultatele au fost: două negative, două incerte și restul pozitive.

Medicii din Bologna au anunțat că tânăra româncă este singura persoană din lume, infectată cu coronavirus pentru o perioadă atât de lungă.

Adauga un comentariu