Local

Tanara, talharita de poseta pe bulevardul Nicolae Iorga

Publicat: 04 feb. 2013
1
O tanara de numai 19 ani a tras o sperietura zdravana sambata seara. In jurul orei 18:30, in timp ce se afla pe bulevardul Nicolae Iorga, un barbat i-a smuls poseta tinerei, dupa care a fugit spre Hotelul Conest.
„Politistii locali care executau serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice în zona bulevardului Nicolae Iorga au fost dirijati de catre Dispeceratul Politiei Locale, catre Hotelul Conest, unde o persoana de sex feminin, de 19 ani, a sesizat prin Serviciul Unic de Urgenta 112, faptul ca un tanar a deposedat-o prin smulgere de o geanta în care detinea mai multe bunuri personale”, a declarat Nicoleta Deciu, purtator de cuvant Politia Locala Iasi.
Dupa ce tanara a oferit semnalmentele cu privire la autorul faptei, organele de ordine au trecut la perierea zonei. In timp ce efectuau verificari pe strada Carpati, politistii locali l-au retinut pe A.I., de 27 ani, domiciliat în municipiul Iasi, despre care tanara a declarat ca este barbatul care i-a sustras geanta.
Comentarii
  • Am ajuns sa-mi fie frica sa merg cu tramvaiul din cauza controlorilor care au fete de borfasi.Am ajuns sa-mi fiue frica sa merg pe strada care e mai putin populata din cauza talhariilor care se pot produce de minori care nu raspund in fata legii.Mi-e frica seara pe strada cand cainii devin stapanii strazilor si ataca in haite.Eram un om normal acum douazeci de ani,cand nici nu ma gandeam la astfel de lucruri.Dar legea de acum te condamna daca te aperi de borfasi,daca ii atingi,daca ii umilesti,sau mai ales daca ii lovesti.

Adauga un comentariu