Magazin

Tanarul care s-a imbogatit cu un site: de la 5 dolari a ajuns la 50 de milioane intr-un an

Publicat: 07 apr. 2014

Un site de vanzari a reusit performanta de a-si creste vanzarile de 10 milioane de ori in doar un an si jumatate de la infiintare.

A reusit-o un tanar din Ohio, Statele Unite, dupa ce afacerea lui a fost cumparata de o platforma cunoscuta de haine, scrie Incont.ro. De la 5 dolari, JackThreads a inceput sa obtina incasari de 50 milioane de dolari.

Citeste si: Hacker la doar 5 anisori. A reusit sa sparga sistemul de securitate al Microsoft

Cand Thrillist a achizitionat site-ul JackThreads, a inceput sa genereze venituri anuale de 5 milioane de dolari. JackThreads a ajuns astazi sa incaseze nici mai mult nici mai putin de 50 milioane de dolari.

Ben Lerer, co-fondatorul Thrillist, le-a marturisit jurnalistilor de la Business Insider ca afacerea pe care a preluat-o genereaza intr-o zi mai mult decat genera „compania-mama” intr-o luna intreaga, in 2010.

Citeste si: S-a facut DE RAS dupa ce a postat ASTA pe Facebook! Credea ca nimeni nu o sa-si dea seama

Jason Ross a absolvit Facultatea de Finante in statul Ohio in 2003, dupa care si-a luat putin timp liber pentru a cauta oportunitati de afaceri, dar voia ceva de care sa fie pasionat. A pus astfel pe picioare un magazin de reduceri care vindea imbracaminte nonconformista. S-a interesat de brandurile care care vindeau marfa la preturi scazute.

Citeste si: Si-a injunghiat cea mai buna prietena de 65 de ori. Motivul banal care a transformat-o intr-o criminala la 16 aniloading...

Adauga un comentariu