National

Tânărul de 18 ani de la țară care a făcut un site de comenzi online: Am câștigat 250 de lei

Publicat: 11 dec. 2020
Gabriel Ciprian Cudalb
Gabriel Ciprian Cudalb este tânărul care a făcut un site de la zero

Un tânăr provenit din mediul rural din România a impresionat localitatea în care trăieşte. Asta după ce a făcut un site, pentru un magazin de cartier din Tulcea. Tânărul a construit site-ul de la zero și i-a luat aproximativ 21 de zile.

Băiatul a povestit că este pasionat de IT și că a căutat să câștige ceva din această pasiune. În acest sens a început să caute oameni care i-ar putea găsi de lucru.

Tânărul a muncit 21 de zile pentru un antreprenor din Tulcea

În dorinţa de a câştiga propriul ban, Gabriel Ciprian Cudalb în vârstă de 18 ani din localitatea Sabangia a început să caute persoane interesate de a-i răsplăti serviciile. Gabriel este pasionat de IT şi are deja două site-uri de promovare a produselor personalizate şi de jocuri video. Din aceste considerente a spus că, după unele căutări l-a găsit pe Cristian Surdu, un afacerist care deţine un magazin de cartier din Tulcea şi care dorea să facă livrări la domiciliu

„Eu am fost pasionat de la început de calculatoare, şi la un moment dat mi-am zis că de ce să nu fac un bănuţ al meu. Am căutat posibili clienţi şi unul dintre ei a fost Cristian Surdu, care deţinea împreună cu familia un magazin de cartier din Tulcea, care dorea să facă livrări la domiciliu“, spune tânărul.

Aşa se face că s-a apucat de treabă şi după 21 de zile site-ul a fost gata. Tânărul l-a conceput de la A la Z, fiind unul interactiv, cu multe detalii, dar şi cu elemente de decor de sărbători.

„Am câştigat mai mult experienţă, pentru că nimeni nu angajează pe cineva de vârsta mea, fără experienţă“. A primit iniţial 250 de lei, apoi câte o sumă mică de aproximativ de 50-100 de lei pe zi.

Deşi bun în IT, tânărul lse gândeşte la o altfel de carieră

Deși pasionat de IT și dedicat muncii sale, Gabriel nu se gândește să urmeze o carieră pe profil. Singurul vis pe care îl are este acela de a deveni poliţist. Din aceste considerente, pe lângă pasiunea pe care o face cu succes, băiatul învaţa de zor pentru testele de la academie.

Afaceristul care i-a oferit primul job băiatului s-a arătat foarte încântat de felul în care a fost conceput site-ul. Acesta a explicat faptul că pandemia de COVID-19 l-a pus într-o situaţie dificilă şi a trebuit să se reinventeze. Din aceste considerente, atunci când a văzut că în cartierul în care îşi desfăşură afacerea va apărea un supermarket a decis să găsească un mod de a rămâne pe piaţă.

După ce a fost gata site-ul, în urmă cu aproximativ două săptămâni, au început şi livrările la domiciliu, aproximativ 10 comenzi pe zi. „Mai mult oamenii în vârstă comandă: produse alimentare, detergenţi, legume şi fructe“, spune Cristian Surdu. Livrările se fac gratis, doar în Tulcea, la o comandă de minimum 50 de lei. În curând, vrea să se extindă şi s-a gândit că, alături de alimente de primă necesitate, să le ducă oamenilor şi ziare sau integrame menționează adevărul.ro

Adauga un comentariu