National

Tânărul vinovat de moartea celor două fete în accidentul de dimineaţă de la Cobadin se lăuda că bea la volan

Publicat: 05 aug. 2022
colaj Darius, accident Cobadin
Un minor de 16 ani este vinovat de accidentul de la Cobadin, județul Constanța

Darius, tânărul în vârstă de 16 ani care le-a omorât pe cele două fete în accidentul de dimineaţă din Cobadin, judeţul Constanța s-a lăudat pe reţelele de socializare, cu numai câteva ore înainte de tragedie, că bea vin la volan.

Mătuşa lui Darius, a declarat că băiatul de 16 ani i-ar fi luat maşina, fără ca ea să ştie, şi a plecat să se plimbe alături de un prieten şi de două fete din localitatea Viişoara.

Femeia a mai spus că tânărul a fost abandonat de mamă şi se afla în grija sa.

Darius a scăpat de sub control autoturismul in dreptul unei benzinării din Cobadin

Tânărul vinovat de accidentul rutier de la Cobadin, postări cum bea la volan

Noaptea trecută, cu câteva ore înainte de tragedie, tânărul vinovat de accidentul rutier de la Cobadin, a postat un clip video în care le arăta prietenilor o sticlă de vin şi două pahare pline, la volanul maşinii cu care urma să producă o catastrofă fără margini.

În jurul orei 01.40, Darius, aflat la volanul unui Volkswagen Golf, a accelerat puternic, iar în dreptul unei benzinării din Cobadin a scăpat de sub control autoturismul.

Momentul în care autoturismul condus de tânărul de 16 ani se izbeşte violent de un BMW, iar apoi ricoşează într-un alt autoturism parcat, a fost surprins pe o cameră de supraveghere montată în zona.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei patru tineri a fost distrusă complet. Cele două fete, Ana şi Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, în timp ce şoferul de 16 ani şi prietenul său, în vârstă de 17 ani, au ajuns în stare gravă la spital, fiind intubaţi.

În urma anchetei desfăşurate, s-a descoperit că nu este pentru prima dată când tânărul provoacă un accident rutier.

Anul trecut, băiatul a fost implicat într-un accident grav care, la fel ca şi acum, a fost filmat de o cameră de supraveghere. Acesta se afla la volanul unui triciclu cu remorcă, tot în Cobadin, atunci când a încercat să vireze la stânga şi a fost spulberat de un motociclist care circulă cu viteză şi nu a putut evita impactul.

Cealaltă mașină era condusă de un tânăr de 23 de ani, care a scăpat cu doar câteva răni uşoare

Două fete au murit într-un accident violent în Constanța

Reamintim că noaptea trecută, pe DN3, în dreptul unei benzinării din Cobadin, Constanța, două fete au murit pe loc în urma unui accident rutier. La volanul unuia dintre autoturisme se afla un minor de 16 ani, cele două fete, de 13 şi respectiv, 16 ani, dar şi un tânăr de 17 ani. În urma impactului celor două autovehicule, fetele au murit pe loc, iar şoferul şi celălalt băiat au fost grav răniţi, fiind găsiţi inconstieti, cu numeroase traumatisme.

Cealaltă mașină era condusă de un tânăr de 23 de ani, care a scăpat cu doar câteva răni uşoare.

„Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Acestea fiind spuse, anchetatorii au descoperit că tânărul vinovat de accidentul rutier de la Cobadin băuse la volan.
Adauga un comentariu