Magazin

Tanta lanseaza „Eu nu sunt Tanta”

Publicat: 10 dec. 2012
1

Actrita Nuami Dinescu, fosta partenera de platou a lui Teo Trandafir, lanseaza volumul-jurnal Eu nu sunt Tanta la Editura Cartea de suflet.

Lansarea va avea loc pe 19 decembrie in La Historia din Centrul Vechi.

Fragment din carte:
Tanta s-a nascut asa, de azi pe maine, si a crescut frumos, de la o zi la alta, fara nici o interventie, fara nimic fortat, fara constrangeri. A fost un personaj care uneori facea ce nu puteam eu, care avea o sinceritate pe care eu nu-mi permiteam sa o am, care avea linistea sa puna intrebari care in gura altora ar fi fost lipsite de tact. M-am straduit ani de zile sa le explic celor care ma confundau cu ce vedeau la televizor ca nu sunt ce vad ei, ca eu nu sunt Tanta! Ea e mereu vesela si e haioasa, rade tot timpul, eu nu sunt asa…”

Fotografiile de pe coperta cartii au fost realizate de jurnalistul si fotograful Florin Ghioca.

Cine este Nuami Dinescu

Nuami Dinescu a absolvit Facultatea de Teatru a Universitatii Hyperion. A jucat intai ca actor amator, apoi ca profesionist, pe scenele teatrelor din Craiova, Brasov, Resita si Ploiesti. A fost Ortansa din „Prostii sub clar de luna” de Teodor Mazilu, Katarina din „Imblanzirea scorpiei” de William Shakespeare, Veta din „O noapte furtunoasa” a lui I.L. Caragiale, dar si protagonista unor alte numeroase spectacole de teatru. In perioada 2001-2007 a intruchipat-o pe Tanta, personaj al emisiunii „Teo”, rol care i-a adus celebritatea.

Sursa: paginademedia.ro





Adauga un comentariu