Magazin

Tara care a inventat locurile de parcare pentru femei. Sunt mai mari si au marcaje roz

Publicat: 23 mai 2014

Coreea de Sud a anuntat o investitie de aproape 100 de milioane de dolari pentru a transforma capitala tarii, Seoul, intr-un oras mai prietenos cu femeile.

Autoritatile din Seoul, Coreea de Sud, au anuntat recent un plan prin care vor sa transforme capitala tarii intr-una mult mai „prietenoasa” cu femeile.

Citeste si Ai putea crede ca aceste fete vor sa fure o masina, dar stai sa vezi finalul! VIDEO

Proiectul are o valoare de 95 de milioane de dolari si presupune, intre altele, crearea unor locuri de parcare speciale pentru doamne.

Locurile de parcare vor fi marcate cu roz si vor fi mai mari decat cele obisnuite, autoritatile precizand ca decizia a fost luata din motive de siguranta, si nu are legatura cu abilitatile doamnelor intr-ale sofatului, potrivit carbuzz. com, citat de gandul.info

Citeste si Dansatoare luata cu forta de un client, din fata clubului, pentru un dans privat acasa – VIDEO

Masura a starnit deja acuzatii de sexism, la fel ca si in cazul orasului german Tribeg, unde autoritatile au luat o decizie similara in 2012.

Locurile de parcare speciale din Seul sunt mai late si mai lungi decat cele obisnuite si, de asemenea, mai bine iluminate si mai aproape de lifturile si scarile rulante ale centrelor comerciale.

Citeste si VIDEO INCREDIBIL! Priveste cu atentie aceste imagini! In 3 secunde apare o masina condusaloading...

Adauga un comentariu