Celebritati

„Taranul cu Maserati” si-a luat lingou de aur de Anul Nou! Propunerea pe care i-o face Ancai de la Strehaia

Publicat: 03 ian. 2017
6
Taranul cu Maserati” si-a luat lingou de aur de Anul Nou. El a publicat pe canalul sau de YouTube un clip in care se arata suparat pe Leo de la Strehaia, acuzandu-l pe acesta ca il plagiaza, si in care i-a facut o propunere Ancai de la Strehaia.
„Sunt foarte suparat ca sunt plagiat de Leo de la Strehaia. Dar ca sa ma revansez, iata ca mi-am luat un lingou de aur de 24 de carate. Si cu el vreau s-o imbrac pe Anca de la Strehaia din cap pana-n picioare. Ca femeia asta merita”, a anuntat „Taranul cu Maserati”.
El i-a facut o propunere Ancai de la Strehaia: „Anca, eu cred ca tu ar trebui sa iti incepi viata de la capat si sa te lasi curtata de un barbat adevarat, asa ca mine. Vino la mine, sa te imbrac din cap pana-n picioare numai in aur. Si o sa te fac sa te simti femeie! Sincer sa fiu nu m-as uita nici in vis la Dana Criminala sau la Renata. M-as speria de ele. Eu cred ca seamana prea mult cu niste papusi gonflabile… gaurite. Dar asta e doar parerea mea”, a spus „Taranul cu Maserati”.
„Taranul cu Maserati”, Petre Craete, e un roman stabilit la Londra devenit celebru dupa filmuletele postate pe internet cu teancuri de bani si „cugetari” filosofice despre arta datului cu pumnul.
Adauga un comentariu