Arte vizuale

Targ de antichitati, promotii si teatru de papusi in acest weekend la Iasi

Publicat: 16 ian. 2014
Palas Mall ii invita pe toti iesenii si nu numai sa petreaca un sfarsit de saptamana relaxant, bucurandu-se de sesiunile de shopping, cu promotii de pana la 70%, si de evenimentele speciale, dedicate lor. Targ de obiecte cu patina timpului, concerte de pian si teatru de papusi se afla pe agenda indragitei destinatii de cumparaturi pentru urmatoarele zile.

Vezi si „Pietre in buzunare” se reia la Teatru Fix

De vineri pana duminica, 17 – 19 ianuarie 2014, Atriumul Palas Mall va gazdui prima editie din acest an a Targului de Arta si Antichitati. In cele trei zile, timpul va fi dat inapoi pentru a admira obiecte ancorate in trecut, cu o valoare nepretuita. 
Colectionari din toate colturile tarii vor expune articole deosebite, incarcate cu amintiri si povesti care abia asteapta sa fie spuse: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii si argintarie, ceasuri de colectie (de masa, de semineu, de buzunar, de mana), numismatica, filatelie, portelanuri si alte articole invaluite in mister. Atmosfera nostalgica va fi acompaniata, in toate cele trei zile de desfasurare a targului, intre orele 16:00 si 18:00, de cele mai indragite refrene interpretate la pian.

Duminica este ziua dedicata prichindeilor. De la ora 11:00 si de la ora 18:00, in piateta Intersport, cei mici vor avea prilejul de a se intalni cu marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta”. Personajele din povestile „Scufita Rosie” si „Alba ca Zapada” le vor oferi nazdravanilor un spectacol de neuitat. In plus, magazinele s-au pregatit cu discount-uri si mai mari, de pana la 70%, pentru colectiile de iarna. Pasionatii de cumparaturi isi vor reinnoi


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit