Eveniment-Social

Targ de antichitati, targ handmade si activitati creative, in weekend,la Palas

Publicat: 23 iul. 2015
1
Urmatoarele zile aduc evenimente distractive la Palas. Cei care vor sa profite de promotiile ispititoare ale brandurilor indragite se pot relaxa si cu activitatile propuse in acest week-end: targ de handmade, targ de arta si antichitati, demonstratii de tango si de zumba, recital la pian si ateliere creative pentru copii. De joi pana duminica, 23 – 26 iulie 2015, pe esplanada Palas Mall, intrarea dinspre Palatul Culturii, cei pasionati de obiectele handmade si de cele artizanale sunt asteptati sa viziteze un targ dedicat acestor articole. Vor descoperi bijuterii realizate prin tehnici diverse, ii traditionale, articole decorative si multe altele. Fie ca vor sa gaseasca suveniruri autentice, fie ca vor sa isi pregateasca bagajul de vacanta cu articole unicat, vizitatorii vor gasi exponate pentru toate preferintele. 
De vineri pana duminica, in Atriumul Palas Mall se va desfasura o noua editie a Targului de Arta si Antichitati. Colectionari din toata tara vor prezenta o selectie de piese cu patina timpului, reprezentative pentru culturi si perioade de timp diferite. Iubitorii de obiecte aparte vor putea achizitiona, pentru colectia personala sau pentru cei dragi, o varietate de piese, de la ceasuri, portelanuri, numismatica, filatelie si bijuterii, pana la mic mobilier, tablouri, accesorii, decoratiuni si multe altele. Targul este organizat in parteneriat cu Bucovinart. Vineri, de la ora 19.00, amatorii de miscare ritmata primesc invitatie la dans. In pavilionul muzical din parcul Palas se vor desfasura demonstratii de tango. Sambata este ziua de distractie pentru prichindei. Magazinul CTS Corner din Palas Mall, in parteneriat cu atelierul Flori de Portocal, le-a pregatit celor mici o surpriza: activitati creative si educative. Copiii sunt asteptati de la ora 17.30 sa descopere ce lucruri minunate pot face cu ajutorul imaginatiei. 
Tot sambata, de la ora 18.30, parcul Palas va fi animat de ritmurile efervescente ale DJ Gruia T. Cel mai tanar DJ iesean, cu varsta de 9 ani, va mixa live pentru public, oferindu-le un plus de relaxare. De la ora 19.00, parcul Palas va fi locul de intalnire al iubitorilor de miscare in aer liber. Cei care vor sa aiba o seara antrenanta sunt invitati sa se alature demonstratiei de zumba. Duminica, de la ora 15.00, in Atriumul Palas vor rasuna acordurile de pian. Recitalul va fi sustinut de tineri ieseni talentati, care vor interpreta melodii indragite de public. In aceasta perioada, brandurile din Palas Mall isi intampina clientii cu promotii estivale. Clientii care se pregatesc de vacanta sunt rasfatati cu oferte de pana la 70% in magazinele lor preferate. Piese vestimentare, incaltaminte de sezon, accesorii, produse cosmetice, articole sportive si jucarii, toate au preturi mai avantajoase.
Adauga un comentariu