Eveniment-Social

Targ de produse traditionale in centrul Iasului

Publicat: 26 oct. 2016
1
In aceasta perioada, pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant are loc un targ de produse traditionale. Târgul va fi deschis pâna duminica, 30 octombrie, ora 19:00. Conform reprezentantilor municipalitatii iesene, Primaria a încasat de la organizatori 2.430 lei, reprezentând taxa de închiriere a domeniului public. La targ sunt expuse tot felul de produse confectionate manual.

„În perioada 26 – 30 octombrie, pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfânt se desfasoara târgul Romanian Art & Crafts by Fayette. La manifestarea organizata de catre I&S Kairos Opportunity SRL sunt prezenti, pe o suprafata de 180 metri patrati, 16 participanti cu produse de artizanat, handmade, decoratiuni, lumânari decorative, haine produse prin tehnica de împâslire si croset, ii, pietre semipretioase etc. De asemenea, sunt comercializate produse cu însemnele nationale. La standurile expozantilor sunt organizate ateliere de lucru, astfel încât iesenii interesati pot asista la realizarea produselor solicitate sau si le pot confectiona singuri, cu materia prima pusa la dispozitie de catre expozanti”, au aratat reprezentantii municipalitatii iesene. 

Comentarii
  • Toate bune si frumoase,numai ca ma intreb cum vor povesti cei 16 participanti,cand se vor intoarce pe meleagurile natale,la ce targ au participat si cine a fost organizatorul acestui targ?

Adauga un comentariu