Eveniment-Social

Targ Handmade, Festival de Muzica si prezentare de roboti realizati de copii, inweekend la Palas Mall

Publicat: 05 nov. 2015
1
In urmatoarele zile, Palas Mall isi intampina clientii cu evenimente care sa le imbogateasca sesiunile de shopping si sa le ofere noi moduri de recreere. Targ al obiectelor handmade, competitie cu roboti creati de copii si festival international de muzica sunt propunerile din acest week-end. Pana duminica inclusiv, 8 noiembrie 2015, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall se desfasoara Targul de Handmade. Evenimentul reuneste maestrii lucrului manual, care ii vor incanta pe clienti cu obiecte unice, realizate prin tehnici inedite. Bijuterii dintre cele mai variate, palarii cu forme aparte, tablouri si cutii de bijuterii pictate manual, papusi si decoratiuni realizate din impletituri, produse cosmetice naturale, ceasuri de perete, genti si accesorii din piele, articole vestimentare si multe alte obiecte realizate cu maiestrie ii asteapta pe ieseni si nu numai la  Targul de Handmade. 
De vineri pana duminica, in zona Intersport, copiii cu imaginatie si spirit inventiv isi vor prezenta lucrarile tehnice. Concursul National Tehnico – Stiintific „Invatam sa inventam” este organizat de Palatul Copiilor Iasi si are patru sectiuni: roboti urmaritori de linie, roboti mini-sumo, prezentare lucrari tehnice si prezentare referate. Micii tehnicieni isi vor demonstra talentul in realizarea robotilor in cadrul unor probe si demonstratii, festivitatea de premiere fiind programata duminica, de la ora 12.00.  
Sambata si duminica, Atriumul Palas Mall va gazdui cea de-a patra editie a Festivalului International de Muzica „Crystal Stars Music Fest”. Evenimentul aduce pe aceeasi scena interpreti din Chile, Japonia, Indonezia, Palestina, Macedonia, Italia, Malta, Turcia, Bulgaria, Republica Moldova si Romania, intr-un maraton de talente. Sambata, 7 noiembrie, festivalul va incepe la ora 15.30, prima seara  incheindu-se cu un recital sustinut de Iulian Canaf (ora 20.00), fost concurent la Vocea Romaniei. Duminica, 8 noiembrie, muzica va rasuna in Atrium de la ora 17.00, iar invitata speciala este Alina Eremia, care va sustine un concert, trei ceasuri mai tarziu. Festivalul International de Muzica „Crystal Stars Music Fest” este organizat de Asociatia Culturala Mellos si Palas Iasi, in parteneriat cu Kasta Morrely Kids, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret, Fundatia Star of Hope Romania si Centrul Cultural Oriental.
Adauga un comentariu