Economic Local

Targul Agralim, esec total si in acest an. Pe la standuri a batut vantul – FOTO

Publicat: 19 sept. 2019

Mutarea locatiei Targului Agralim in ultimii trei ani de la Miroslava la Letcani se pare ca i-a adus ghinion organizatorului evenimentului, Florin Mindirigiu. An de an, interesul este tot mai mic din partea producatorilor, chiar daca acesta este prezentat ca fiind cel mai mare eveniment din zona Moldovei, care reuneste 150 de companii si branduri din sectorul agricol.

Patronul AB Plus Events, Florin Mindirigiu, a promis o deschidere fastuoasa, a promovat intens evenimentul, insa acesta s-a dovedit a fi un mare esec. Din cele peste 200 de companii promise, abia daca au fost 30 de firme. Anul acesta, ca si in anii precedenti, de la deschiderea Agralim au lipsit participantii.

Vezi si: Esec total! Afaceristul tepar a mai dat o lovitura! Florin Mindirigiu a transformat Agralim intr-un balci. Oamenii au venit doar pentru mici si bautura – FOTO

Locatia prost aleasa, lipsa producatorilor, a fermierilor, au fost motivele pentru care la eveniment nu s-a inghesuit prea multa lume sa participe, fiind astfel prezenti mai multi politicieni, si nu persoane interesate sa afle care sunt ultimele tendinte in materie de utilaje agricole sau sa cunoasca producatori locali. Sefii institutiilor din Iasi si-au trimis proprii angajati la Agralim pentru a mai salva din esecul acestui eveniment, dar chiar si numarul persoanelor prezente a fost mic.

Vezi si: Targul Agralim a speriat fermierii. Editia din acest an se dovedeste a fi un mare esec – FOTO

La deschiderea oficiala au fost cateva zeci de persoane, si nu sute sau mii, la cate s-ar fi asteptat organizatorii. Cativa politicieni din Iasi, dar si din celelalte judete ale Moldovei au sustinut discursuri laudative la adresa organizatorului, iar plictiseala i-a cuprins repede pe participantii care nu au stat prea mult sa asculte discursurile siropoase ale politicienilor si au plecat repede. Astfel, pe la standuri a batut vantul. De asemenea, reprezentantii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nu au fost nici in acest an la Iasi la deschiderea oficiala a Agralim.loading...

Comentarii
  • Dupa esecul de anul trecut nu mai vine nimeni deacum. Organizare slaba si multa vrajeala. Anul trecut au cerut bani pe intrare asta in cazul in care toti expozantii au platit destul de mult pentru participare. au stat cu miloaga de studenti si au rupt bilete la intrare. Degeaba vine domn. primar si o arde in discutii si tot e bucuros. La anu nu cred ca o sa mai pape el Agralim la Letcani….Ramane de vazut….

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit